Fotoboek - Sinterklaas!

Sinterklaas zou aankomen in een helicopter, dus we stonden allemaal om half 9 vol spanning naar de hemel te kijken!

Maar...... Geen Sint! Wel helicopter geluiden, maar helaas.....

Opeens hoorden we sirenes! En we zagen een kleine brandweerauto langs rijden! En wie zaten erin???
Ja hoor! Sint en zijn pieten! Wat waren we blij! Sint had het te gevaarlijk gevonden voor de kinderen om met de helicopter te komen, dus waren ze in een weiland verderop geland en hierheen gebracht.

Er waren nog meer vreemde dingen aan de hand! Een van de pieten had een foto van... Meester Egbert! Onder de foto stond: Ai luv joe! Zwarte Piet was verliefd op meester Egbert! Hij werd er verlegen van! Sint sprak af met Piet dat ze alleen vanmorgen verliefd mocht zijn.

De andere Piet had zich verstopt! Bange, verlegen Piet! Gelukkig hielpen sommige kinderen haar een beetje over haar angst heen.
Sint ging naar binnen en bezocht de groepen op de beide scholen en dronk ook nog gezellig een kopje koffie met de juffen en meesters mee.